Regisztráció

A programra az Oftex portálon és ezen az oldalon is lehet jelentkezni, mindkét elérhetőségen tett jelentkezés beérkezik hozzánk és érvényes.

Aki az Oftex portálon már regisztrált, ezen a felületen már nem szükséges megtennie. A további tudnivalókról emailben tájékoztatjuk.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2024.09.15.

Részvételi díj:

  • orvos résztvevőknek 24.000,-Ft, 
  • nem orvos résztvevőknek: 16.000.-Ft

amely minden résztvevő esetén tartalmazza: előadásokon való részvételi lehetőséget, névkitűzőt, kávészüneti-, és ebéd fogyasztást

nem tartalmazza: szállást, esti gálavacsorán való részvételt

A fizetés módja: átutalással a Vertebra Alapítvány bankszámlájára, a jelentkezéssel egyidejűleg.

A jelentkezés az átutalt részvételi díj mellett válik érvényessé.

A beérkezett díjról 3 munkanapon belül elektronikus számlát állítunk ki a megadott adatokkal és azt emailben megküldjük (kérjük ebben az időszakban a Spam mappát is ellenőrizni).

Számlaszámunk: Magnetbank: 16200151-18540082, Külföldről: HU93 1620 0151 1854 0082 0000 0000, BIC/SWIFT: HBWEHUHB

Az esti gálavacsora részvételi díja: 14.000.- Ft

A regisztrációs űrlapon kérjük jelezni a gálavacsorán való részvételi szándékukat. Részvételi szándék esetén kérjük a gálavacsora díját a részvételi díjjal együtt átutalni, amelyet a számlába belefoglalunk.

Csak a gálavacsorára jelentkezni külön nem lehet.

A konferenciára elsősorban a gerincferdülés szűrésével és kezelésével foglalkozó szakembereket várunk, illetve azokat, akik munkájuk során találkoznak gerincferdüléses páciensekkel: az orvosi szakmák mellett elsősorban gyógytornász, gyógytestnevelő, védőnő, gyógypedagógus, pszichológus, ortopédiai műszerész, testnevelő tanár szakemberekre számítunk. A szervező Vertebra Alapítvány fenntartja magának a jogot, hogy jelentkezéskor figyelembe vegye a jelentkező szakképesítését és a fenti szakmák képviselőit előnyben részesítse más érdeklődőkkel szemben.

Jelentkezési űrlap