Információk

A konferencia fővédnöke: dr. Takács Péter egészségügyért felelős államtitkár.

A jelentkezőknek a program előtt minimum két héttel részletes tájékoztatót küldünk emailben, illetve addig is – elektronikus úton – tájékoztatjuk őket bármilyen változásról, fontos információról. A befizetés után a – számlázási adatoknál megadott információk szerint – emailben küldjük ki a számlát. Kérjük a postafiók SPAM mappáját is ellenőrizni.

Helyszín: Ensana Thermal Hotel Margitsziget 

Megközelítés: gépjárművel kizárólag az Árpád híd felől lehetséges. A híd közepén lévő margitszigeti lehajtónál forduljon jobbra, majd forduljon balra a parkolóba, és haladjon tovább a szálloda felé. Érkezéskor a sorompónál kérjük nyomja meg a HOTEL gombot.

Parkolás: A szálloda előtti, nem őrzött, BKK által üzemeltetett parkolót érkezési sorrendben, a szabad kapacitás függvényében lehet igénybe venni. A térítési díjakról a konferencia résztvevőit az esemény előtt tájékoztatjuk.

Szállás: egyéni szállásfoglalásra a hotelben van lehetőség.

Étkezés: Örömmel tájékoztatjuk a jelentkezőket, hogy az esemény alatti két kávészünetre, valamint ebédre is vendégül látjuk a konferencia résztvevőit, a díj tartalmazza ezt a költséget.

További információk, kapcsolatfelvétel:

Kongresszus szervezés: Csányi Gyöngyi, 06 20 299 1090, iroda@gerincferdules.hu

Vertebra Alapítvány: Schuster Barbara, info@gerincferdules.hu

Vertebra Alapítvány elérhetőségei: